Ronja + Ole-Johnny

For et nydelig bryllup fult av følelser!

Dagen startet hjemme hos paret hvor Ronja, forlovere og familie gjorde seg klare for den store dagen. Jeg husker selv den følelsen de timene før vielsen er i gang, og jeg kan tenke meg de fleste bruder er like spente. Ronja var litt bekymret over at hun ikke hadde ryddet og at det ikke var så "fint". Det er sikkert flere som føler på det, men det er det ingen grunn til å bry seg om. Bildene blir like fine, og det er stemningen og virkeligheten vi skal fange. Bare sjekk hvor fantastisk flott hun er når hun forbereder seg for sin store dag.


Vielsen ble holdt på Hafslundsøy kirke som lå to minutter unna, veldig praktisk. Jeg drar som vanlig litt på forhold for å fange stemningen før bruden og hennes følge ankommer kirken. Mange spente gjester og ikke minst brudgom. Paret har forresten de søteste ungene en kan tenke seg. Jeg er så heldig å få fotografere de for et år siden så det er hyggelig å se familien igjen. Mellomstemann var en veldig rørt liten herremann, noe som var svært smittsomt.


Turen gikk videre til hafslundsparken for en pust i bakken og portrettfotografering før de skulle feire videre i Løkkevika. Det viser seg også at noen forlovere er mer glad i hverandre enn andre... ;)


Tusen takk for at jeg fikk delta på deres store dag <3

102 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle