Northerners 2018 // Del 1

Når mine to favorittfotografer Synnøve (Lieben Foto) og Christin Eide skulle holde workshop var det ingen tvil, det måtte jeg dra på! For å si det slik så angrer jeg ikke et sekund på det.


Dagen startet mandag kl 04.00 for å komme seg til flyet tidsnok. På veien plukket jeg opp en annen flink fotograf fra Kolbotn. Det er ganske greit for jeg roter veldig når jeg er på slike store plasser som gardermoen.

Vel fremme i Molde ble vi møtt av en gjeng glade og spendte fotografer, og sammen kjørte vi videre de neste 45minuttene til atlanterhavsveien. Vi skulle bo på Håholmen havstuer som lå på en øy rett utenfor så vi ble hentet og fraktet med båt.


Fremme på øya var det innsjekk og orientering. Og for en utrolig koselig plass! Hotellet besto av mange mindre bygg og hotellrommene lå i hytter. Superkoselige rom med eget bad og en fantastisk utsikt klager man ikke på.


Etter innlosjering og lunsj var det klart for den første fotograferingen. Turen gikk over til fastlandet igjen for å møte et kjærestepar ved atlanterhavsveien. Tidligere på dagen både regnet og haglet det, men utrolig nok ble det opphold og et glimt av sol. Så heldig med været kan man si vi var. Og for et nydelig par! (noen behind the scene lurer seg også inn her)

#northerners2018

57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle