Karoline + Piotr

28 August var en stor dag for dette unge paret! Jeg møtte disse to herlige menneskene et par uker i forveien for å prøvefotografere, så nå hadde jeg gått i to uker og gledet meg til å fotografere de igjen!


Jeg møtte Karoline hos frisøren denne lørdags formiddagen hvor hun, to venninner og hennes mor gjorde seg klare. Karoline var overraskende rolig før det hele skulle brake løs!

Kjolen til Karoline tror jeg var en av de fineste kjolene jeg har sett fra Kristins brudesalong i Oslo. Den var elegant, med nydelige blonder, nesten litt gammeldags. Kjolen hadde også et langt flott slep i nydelig stoff!
Etter at damene var klare hos frisøren dro jeg opp til lokalet og kirken, som var rett ved siden av hverandre. Veldig praktisk! Jeg fikk tatt en del bilder av lokalene og snakket med familie og prest før vielsen startet. Ingen tvil om at dette bryllupet er godt planlagt, det så man tydelig i detaljene og den røde tråden igjennom hele dagen.

Vielsen ble holdt i Mortensrud kirke, virkelig nydelig kirke men veldig varm på en av sommerens varmeste dager!
Det var noen lokale byger denne dagen, og selv om bakken trenger det sårt var det jo typisk at det skulle komme denne ene dagen. Men vi slapp unna og fikk vekslende skyer og sol som er perfekt fotovær. Vi gjorde portrettfotograferingen på en liten fjelltopp rett ved hvor det var en og annen behagelig bris.

Jeg vil igjen takke Karoline og Piotr for at jeg fikk fotografere i deres bryllup <3

327 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle