Hannah og Jan Terje//Røyland gårdDette var et bryllup jeg gledet meg til i år. Hannah og Jan Terje hadde et nydelig bryllup på Røyland Gård i Engesland i Aust-Agder! Jeg ble jo så glad når de spurte, for jeg elsker å reise rundt til nye plasser.

De hadde en nydelig ute-vielse i strålende sol, men vi hadde sett på værmeldingen at det skulle komme regn. I bakgrunnen underveis i vielsen rullet tunge, mørke og buldrende skyer inn mot oss. Når vielsen var over og gruppebildene var tatt kom regnet.


Vi pakket sammen paraplyene og kjørte oss en tur for å finne den perfekte lokation samtidig som vi håpet været skulle lette litt. Ingen av oss var kjent i området men med litt hjelp av google maps, en veldig snill mann som lot bommen inn en vei stå oppe for oss fant vi en koselig krok inne i skogen. Regnet skylte over oss fremdeles men lettet litt da vi gikk ut av bilen. Det tordnet ganske bra enda og heldigvis for oss holdt det seg i bakgrunnen mens vi fotograferte, og tro det ikke, men vi fikk fanget det på kamera!

Hannah og Jan Terje var så sporty og lot ikke litt regn stoppe de, og det er jeg så glad for!


Etter en våt fotoshoot var det tid for middag, og til tross for strømbrudd og problemer på kjøkkenet klarte de å få det klart til tiden. Jeg fulgte de halve dagen og jeg er så takknemlig for at jeg fikk være med på deres store dag!


Bryllupsfest: Røyland gård

Frisør: Duo frisør Kristiansand

Kjole: Judys atelier

Blomster: Bobbosblomster

Fotograf: Linda Brattvang


105 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle