Bryllupsfoto ved Elgåfossen

Dette er en stylet fotografering jeg har gjort i samarbeid med Eucalyptus blomster i Sarpsborg. Jeg ønsket noen skikkelige bryllupsbilder i de nydelige høstfargene vi har om dagen. Samtidig som jeg ønsket en litt annerledes lokation. Så aller først spurte jeg Ina fra Eucalyptus om hun ville være med på dette, og heldigvis sa hun ja! De er så flinke på litt spenstige buketter. Jeg vil oppfordre alle mine brudepar å bestille buketten igjennom de. Hun fikk frie tøyler bare de hadde høstfarger, vil si hun innfridde alle forventninger!


Så var det å finne et perfekt par. Jeg var på jakt etter et naturlig par som passer i den nordiske naturen. Valget falt på Ida og Jesper. Ida har jeg fotografert før i forbindelse med gravidfoto samt nyfødt for et år siden, så det var hyggelig å treffe de igjen.


Ida ordnet hår og sminke selv mens antrekket til "bruden" sto jeg for. Kjolen som er en blondeoverdel og et tyllskjørt ble kjøpt inn for en stund siden for mine gravidmodeller, men det er egentlig et bryllupsantrekk.


Jeg brukte lang tid på å finne en passende lokation, men valget falt på Elgåfossen utenfor Halden. Vi har ikke mange slike fosser i nærheten, og det er så vidt jeg vet Østfolds største.

106 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle