Bryllup i stormen

Dette bryllupet booket jeg inn to uker før det fant sted. I det siste har det kommet flere forespørseler om siste liten fotografering, men dessverre har jeg måtte takke nei til de fleste. Men jeg er glad jeg fikk tid til dette paret. De hadde en enkel vielse på Lykkeberg i Fredrikstad med kun de nærmeste. Det er første gang jeg er med på en slik vielse men jeg må si at det var veldig fint. På slutten ble de overrasket av kolleger som stakk innom også, så herlig!


Men denne dagen herjet stormen Knud her i landet, og på vei til vielsen bøttet det skikkelig ned. Men som vanlig ga regnet seg når bryllupet var i gang og vi fikk opphold under fotograferingen. Men det blåste ganske greit.

Den fine kjolen har bruden sydd selv, det samme med buketten. Det er ganske imponerende =)

127 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle