Bryllup i feltspatgruvene!Første gang jeg oppdaget denne plassen tenkte jeg at her MÅ jeg fotografere. Og siden den gang for et år siden begynte tankene å spinne rundt en stylet bryllupsfotografering. Så for noen måneder siden begynte jeg å søke etter det perfekte par som ville stille opp. Og det perfekte par dukket heldigvis opp. Ingeborg og Håvard er allerede gift, men heldigvis for meg hadde de antrekket i boks fremdeles.


Det er mye som skal planlegges til en slik fotografering. Nå hadde jeg lokasjon og modeller i boks. Så var det blomster og de blir selvfølgelig bestilt hos Eucalyptus i Sarpsborg som jeg alltid samarbeider med når jeg gjør noe slikt. De er helt rå på slike spenstige buketter som skiller seg ut.


Jeg ville også ha håndlagde trykksaker så jeg begynte å titte litt rundt etter norske produsenter og falt raskt på Papirstudio. Ble så fornøyd med disse!

Annen pynt og stæsj ble stort sett bestilt fra Indiska. Teppet fikk jeg av min stemor helt tilfeldig noen uker før. Ment to be! Røykgranatene som dere ser blir brukt har jeg hatt liggende i to år så de var fine å få brukt. De passet helt perfekt, så dette er noe flere må bruke i sin fotografering. Dagen før fotograferingen kom jeg over en gammel amerikakoffert som virkelig var prikken over i'en.


Feltspatgruvene ligger en halvtimes gåtur fra parkeringen og det var jo litt å bære. Så med meg på lasset fikk jeg med Irene Sandved Lunde og Ida Ruud. Veldig gøy å gjøre slike ting med andre fotografkolleger.


Brudekjole: Ski brudesalong- Mori Lee (Musidora)

Lokasjon: Feltspatgruvene

Blomster: Eucalyptus blomster

Trykksaker: Papirstudio133 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle