Anne-Britt + Lars

Dette bryllupet ble booket inn kun noen uker før og heldigvis var det utenfor den populære sesongen så jeg hadde tid. Jeg møtte Anne-Britt noen uker i forkant for å planlegge litt hvordan de ville ha portrettbildene slik jeg vanligvis gjør med alle mine brudepar. Det virket som de hadde alt under kontroll og at dette skulle bli et flott og gjennomført bryllup.


Anne-Britt og Lars hadde vielsen i Ski middelalderkirke. En liten og utrolig koselig kirke litt utenfor Ski sentrum. I kirken ventet en spent brudgom og gjester før Anne-Britt ankom kirken, kanskje like spendt og litt til? Jeg blir jo nesten like emosjonell og jeg må si jeg elsker når folk viser følelser slik at jeg kan fange de med kamera. Hele sermonien var fantastisk med flotte innslag, tårer og glede.

Vi viste at vi hadde et stramt skjema mellom vielse og festen, og siden det var nesten 45min å kjøre i mellom kirke og lokale var det bare å hive seg i bilen og skyndte seg avgårde. Vi forlot strålende sol og møtte mørke regnfulle skyer i Moss. Vel, alt vi hadde planlagt kunne vi legge på hylla for i følge værmeldingen skulle det gå 8-10minutter før det skulle regne skikkelig og forståelig nok ville ikke brudeparet stå ute i øspøs regn. Men vi rakk noen minutter før himmelen åpnet seg, så da bestemte vi oss for å ta resten av bildene inne en plass. De første portrettbildene tok vi ved Alby som ligger rett ved Refsnes Gods der festen skulle holdes.

Avslutningsvis rakk vi en kjapp fotografering utenfor før det begynte å regne igjen.

Takk for tilliten og at jeg fikk bli med på deres store dag <3

52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle