Linda

DETTE ER MIN HISTORIE

Min vei inn i fotografyrket var litt tilfeldig. Jeg og søsteren min bestemte oss plutselig for å satse litt på fotografering på hobbybasis noe som førte til en sterk vekst, mange, mange timer med jobbing, prøving og feiling. Nå jobber jeg som bryllupsfotograf nesten på fulltid og ELSKER det virkelig!

Om vi skal henge sammen er det viktig for meg at vi passer sammen, så les videre, og føler du at vi er en match? Send meg en melding da vel!

Foto: Irene Sandved Lunde

Jeg heter Linda Brattvang, 27år og bor i Råde med mannen min Fredrik. Vi var så heldige å gifte oss August 2017 og kjøpte familiegården hans rett etterpå. Her stortrives vi med alle våre "barn" på fire bein. Vi har blant annet høner som jeg elsker! Hvem hadde trodd at høner kunne være så hyggelig? I tillegg til disse har vi to katter som vi forguder, Feline og Balder som er mor og sønn. Og to marsvin ved navn Coco og Tika. Også like bortskjemte. Jeg er egentlig hestejente men har dessverre ingen egen hest for øyeblikket, men det er absolutt noe som står på lista i fremtiden. I grunn så elsker jeg alle dyr.

 

Jeg elsker en skikkelig mocca! Og egentlig alt som har med sjokolade å gjøre, så skal du bestikke meg vet du hva du må gjøre! 

Min favorittårstid er høsten uten tvil. Fargene, den krispige luften, tente lys og fyr i peisen. OMG! Om jeg i tillegg får fylle opp med både bryllup og familiefoto på denne tiden er jeg en veldig, veldig glad fotograf.

Min svakhet er kanskje at jeg har veldig telefonskrekk! Ellers er jeg veldig rolig og beskjeden, men kan også skravle og si veldig mye rart.

I tillegg til å være fotograf jobber jeg også som muskelterapeut. Jeg har drevet egen klinikk men hører nå til Armstrongklinikken.  (Fredrikstad Muskelterapi

Jeg er opprinnelig fra Mysen i Indre Østfold men flyttet til Sarpsborg for å studere. Jeg har fagbrev i hestefag og det var under læretiden min hos Stall Bjørnerød jeg ble introdusert til min mann via noen som hadde hest der. Jeg blir facinert av slike tilfeldigheter som fører livet i ulike retninger.

34672554_10155678886456325_5513910866082
Foto: Susanne Frantzen
"Det å være gift selv hjelper meg å forstå brudeparet når jeg skal fotografere deres store dag."

Perfect match

Det er viktig for meg at vi passer sammen. Jeg skal følge dere kanskje en hel dag og det er viktig for oss alle at vi passer sammen. Jeg ønsker å gi dere en opplevelse, ikke bare fine bilder. Dere skal huske fotograferingen som noe positivt. De aller fleste er ikke vant til å stå foran kamera, men det gjør ingen ting. 

Er dere på jakt etter den billigste fotografen er det nok ikke meg. Ønsker du KUN oppstilte "perfekte" bilder er vi nok heller ingen match.

Jeg ønsker å fange en stemning og en følelse. Om valget står mellom et teknisk bra bilde eller et bilde full av følelser, går jeg helt klart for det med følelser. (selv om jeg vanligvis leverer begge) 

fotograflinda (4 of 30).JPG

Book en opplevelse

Som jeg har nevnt skal fotograferingen være en opplevelse. Jeg ønsker å dokumentere de ekte øyeblikkene og jobber veldig dokumentarisk, spesielt i bryllup. 

Mange er litt ukomfortable i en slik setting, men jeg guider dere så godt jeg kan slik at dere slapper av og koser dere. Jeg kommer gjerne med forslag på setting og lokations. Men jeg ønsker at vi gjør en fotografering som er i deres stil og kanskje med noe dere liker å gjøre sammen. Liker dere turer i fjellet eller i skogen? Liker dere å kjøre båt? rir dere? eller kanskje dere liker å shoppe? Da kjører vi gjerne en fotografering mens dere gjør disse tingene.

Føler du at vi passer sammen nå? Send meg en forespørsel og legg gjerne igjen litt info om hva dere liker å gjøre i samme slengen. Gleder meg til å høre fra dere!

Kontakt

fotograf-linda@outlook.com

Tlf/SMS: 47956123 kan være vanskelig å nå så send en sms :) 

Supert! Melding mottatt.