Linda

DETTE ER MIN HISTORIE

Min vei inn i fotografyrket var litt tilfeldig. Jeg og søsteren min bestemte oss plutselig for å satse litt på fotografering på hobbybasis noe som førte til en sterk vekst, mange, mange timer med jobbing, prøving og feiling. Nå jobber jeg som bryllupsfotograf nesten på fulltid og ELSKER det virkelig!

Om vi skal henge sammen er det viktig for meg at vi passer sammen, så les videre, og føler du at vi er en match? Send meg en melding da vel!

Foto: Irene Sandved Lunde
Foto: Susanne Frantzen
"Det å være gift selv hjelper meg å forstå brudeparet når jeg skal fotografere deres store dag."

Perfect match

Det er viktig for meg at vi passer sammen. Jeg skal følge dere kanskje en hel dag og det er viktig for oss alle at vi passer sammen. Jeg ønsker å gi dere en opplevelse, ikke bare fine bilder. Dere skal huske fotograferingen som noe positivt. De aller fleste er ikke vant til å stå foran kamera, men det gjør ingen ting. 

Er dere på jakt etter den billigste fotografen er det nok ikke meg. Ønsker du KUN oppstilte "perfekte" bilder er vi nok heller ingen match.

Jeg ønsker å fange en stemning og en følelse. Om valget står mellom et teknisk bra bilde eller et bilde full av følelser, går jeg helt klart for det med følelser. (selv om jeg vanligvis leverer begge) 

Book en opplevelse

Som jeg har nevnt skal fotograferingen være en opplevelse. Jeg ønsker å dokumentere de ekte øyeblikkene og jobber veldig dokumentarisk, spesielt i bryllup. 

Mange er litt ukomfortable i en slik setting, men jeg guider dere så godt jeg kan slik at dere slapper av og koser dere. Jeg kommer gjerne med forslag på setting og lokations. Men jeg ønsker at vi gjør en fotografering som er i deres stil og kanskje med noe dere liker å gjøre sammen. Liker dere turer i fjellet eller i skogen? Liker dere å kjøre båt? rir dere? eller kanskje dere liker å shoppe? Da kjører vi gjerne en fotografering mens dere gjør disse tingene.

Føler du at vi passer sammen nå? Send meg en forespørsel og legg gjerne igjen litt info om hva dere liker å gjøre i samme slengen. Gleder meg til å høre fra dere!

Kontakt

fotograf-linda@outlook.com

Tlf/SMS: 47956123 kan være vanskelig å nå så send en sms :)