Lifestylefoto

Lifestylefotografering eller livsstilfotografering blir mer og mer populært. Men hva er forskjell på portrett og lifestylefotografering? I grunn fotograferer jeg ganske likt uansett hva du velger. Portrettfoto er en mer arrangert fotografering utendørs mens lifestylefotografering fotograferer jeg dere i deres hjem litt som en flue på veggen. Ønsket med begge fotograferingene er fremdeles de naturlige øyeblikkene. 

Hvordan foregår fotograferingen?

Å booke en lifestylefotografering er virkelig et minne for livet. Fotograferingen foregår i deres hjem. Lifestylefoto kan gjøres uansett hvor stor eller liten familien er. Men har du en nyfødt gjelder nyfødtfotografering da dette ofte tar litt lenger tid. Fotografering skjer på dagtid da vi er avhengig av naturlig lys. 

Fordelen med hjemmefotografering er at barna føler seg mer avslappet og viser sine personligheter på en bedre måte. Vanligvis foregår fotograferingen i stua, soverommet og kjøkkenet - ved matbordet, i sengen, sofaen og gulvet. Vi kan også kombinere med inne/utendørs aktiviteter. Dere tenker gjerne ut en setting dere ønsker dere bilder i på forhånd, eller vi tar det som det kommer. 

Hva skal vi tenke på?

Dere behøver ikke stresse med å gjøre rent og rydde for mye. Men et ryddig hjem og kanskje noen friske blomster kan gjøre seg bra. I forhold til klær bør dere velge noe som står litt i stil til hverandre og interiøret. Men gå for noe dere liker og er komfortable i selv.