Kjærestefotografering

Så hyggelig at du vurderer meg som din fotograf!  Fotografering skal være hyggelig, så når du velger fotograf er det viktig at du finner en fotograf som matcher deres personlighet og har en bildestil dere liker. Jeg elsker par som viser ekte kjærlighet til hverandre og som går sine egne veier. Jeg fotograferer i en dokumentarisk stil.

Dette er den perfekte måten å bli kjent med mine brudepar på! Derfor inkluderer jeg kjærestefotografering i mine bryllupspakker.

IMG_2977.JPG

"Linda er en utrolig herlig fotograf som får frem de ekte følelsene. Verken jeg eller Anders er spesielt vant med å stå foran kamera, men dette var rett og slett gøy!"
- Anette og Anders

En kjærestefotografering kan virke skummelt for mange. De aller fleste er kanskje ikke så komfortable fremfor kamera, men det er min jobb som fotograf å få dere til å slappe av. Jeg ønsker å skape naturlige og ekte bilder av dere.

Vi starter som regel med en prat for å bli litt kjent og teste forholdene. De fleste kan være litt stive i starten, men for de aller fleste løsner dette og vi får magiske bilder. 

Jeg forteller dere hva dere skal gjøre, men jeg blir veldig glade for par som gjør som de vil og er seg selv. Pleier dere å klemme og kysse, så gjør det! Dere gjør akkurat det som føles naturlig for dere. Det gjør at jeg kan konsentrere meg om å fange de ekte øyeblikkene uten å bruke for mye tid på regi.

Jeg kommer gjerne med forslag på setting og location, men vi fotograferer dere gjerne i en setting dere er vant med. Liker dere å gå tur i skogen? På tur med båten? eller kanskje dere liker å shoppe? Perfekte forhold for en kjærestefoto!

Send inn en bookingforespørsel til meg ved å fylle ut skjemaet under. Jo flere detaljer dere skriver jo letter er det for meg å avgjøre om vi er en "perfect match". Det er veldig viktig for meg at dere får en fotograf som passer akkurat dere. 

Yes! Dere har fylt ut skjema som har matchet meg som fotograf. Jeg sender dere mer informasjon via mail.  

IMG_3444.JPG

Kjærestebilder på bloggen

Fyll ut dette skjema for å få et tilbud. Ikke bindene. 
Pakker kan oppgraderes i etterkant.

Takk! Melding er sendt. Jeg svarer så fort jeg har mulighet.