Gravidfotografering

Så hyggelig at du vurderer meg som din gravidfotograf! Det å være gravid er en stor ting i livet. Jeg vet også hvor viktig det er å sitte igjen med fine bilder og hvor mange som angrer på at de ikke gjorde det. Fotografering skal være hyggelig, så når du velger fotografer det viktig at du finner en fotograf som matcher din personlighet og har en bildestil du liker. 

På gravidfoto hos meg kan også mannen få være med, også barna. 

Jeg har et utvalg kjoler du kan låne hos meg- se de her

Vinterfotografering
Vinteren er en fantastisk tid for fotografering enten det er snø eller ikke. 
Vi bruker varmeposer som festes under klærne for å få litt varme. Vi tar ofte pause. Men jeg opplever at mange synes det går greit med temperaturen. Vintersolen er myk og vakker og gir fantastiske bilder. Ønsker man mer moody stemning på bildene er det også en mulighet da det ikke bestandig er sol. 

 

Vår/sommerfotografering
Våren og sommeren kommer med flotte farger og nydelige blomster. Fotografering i en blomstereng, eller på stranda og i vannet gir nydelige bilder og god stemning.  Varme deilige sommerkvelder gir nydelig lys så vi prøver bestandig å fotografere på denne tiden av døgnet. 

 

Høstfotografering
Høsten kommer med fantastiske farger.  Solen begynner også å stå lavere som gir et mykt og flott lys. Høsten kan både gi sommerfeeling men også vinterfeeling i bildene så her er det valgfritt hva man ønsker.  Varmeposer benyttes om det trengs, samt pauser til å varme seg.

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/15