Barn/familiefotografering

Så hyggelig at du vurderer meg som din fotograf!  Fotografering skal være hyggelig, så når du velger fotograf er det viktig at du finner en fotograf som matcher deres personlighet og har en bildestil dere liker. Ikke velg en fotograf bare på grunn av pris.  Jeg fotograferer en blanding av portretter og øyeblikk. Det er de naturlige øyeblikkene som blir de fineste bildene.  

Barnefotografering gjelder fra barnet er 3mnd, før det gjelder nyfødt/babyfotografering.

emil_nyfødt (110 of 113).JPG

Lifestylefotografering?

Jeg møter dere gjerne på deres favorittplass og "skygger" dere en times tid, eller kanskje hjemme? 
Klikk her for å lese mer

Disse små tassene gror så alt for fort. Men heldigvis er det mulig å flyse øyeblikkene!  Jeg elsker barne og familiefotograferingene. De aller fleste er kanskje ikke så komfortable fremfor kamera, men det er min jobb som fotograf å få dere til å slappe av. Jeg ønsker å skape naturlige og ekte bilder av dere.

Vi starter som regel med en prat for å bli litt kjent og teste forholdene. De fleste kan være litt stive i starten, men for de aller fleste løsner dette og vi får magiske bilder. Jeg prøver også å bli litt kjent med barnet/barna først slik at de er seg selv. Hos meg skal barna få være barn så vi unngår oppstilte bilder mest mulig.

Jeg forteller dere hva dere skal gjøre, men jeg blir veldig glade for familier som gjør som de vil og er seg selv. Pleier dere å klemme og kysse på hverandre, så gjør det! Dere gjør akkurat det som føles naturlig for dere. Det gjør at jeg kan konsentrere meg om å fange de ekte øyeblikkene uten å bruke for mye tid på regi.

Send inn en bookingforespørsel til meg ved å fylle ut skjemaet under. Jo flere detaljer dere skriver jo letter er det for meg å avgjøre om vi er en "perfect match". Det er veldig viktig for meg at dere får en fotograf som passer akkurat dere. 

 

Ønsker dere å bruke rekvisita si ifra om dette på forhånd. Jeg har en del kurver, kasser, tepper og stoler til utlån. Men ta gjerne med noe eget og/eller leker som gjør seg bra på bilder. Unngå å ta med for mye og hold dere til naturlige og enkle leker.

 

Jeg fotograferer helst utendørs hele året, men ønsker man innendørs en plass er det mulig.

Jeg har bestemt meg for å ikke gjøre studiofotografering fra høsten 2018! Det gjelder også nyfødtfotografering- jeg kan komme til dere å gjøre en dokumentarisk/lifestylefotografering i deres hjem. 

emil_nyfødt (108 of 113).JPG

Fyll ut dette skjema for å få et tilbud. Ikke bindene. 

Takk! Melding er sendt. Jeg svarer så fort jeg har mulighet.

Familiebilder på bloggen