Bryllupsfotografering

Let me tell you're lovestory 

Så hyggelig at du vurderer meg som din bryllupsfotograf! Det å planlegge bryllup er en stor ting, jeg har selv vært igjennom det så jeg vet hva det innebærer. Jeg vet også hvor viktig det er å sitte igjen med fine bilder etter bryllupet. Bryllupsfotografering skal være hyggelig, så når du velger fotograf er det viktig at du finner en fotograf som matcher deres personlighet og har en bildestil dere liker. Ikke velg en fotograf bare på grunn av pris. Jeg elsker par som viser ekte kjærlighet til hverandre, som går sine egne veier og som ser viktigheten av å feire bryllup med sine nære og kjære. 

Jeg fotograferer i en dokumentarisk stil- jeg fanger de naturlige øyeblikkene!

Om du lurer på om vi er en perfect match kan du lese litt om meg her!

Se på med lyd! 

"Ingen av oss er vant med å stå foran kamera, men med Linda som fotograf i vårt bryllup, ble det en avslappet og behagelig stemning.

 

Linda ble en naturlig del av vår dag, og var med på å gjøre dagen vår helt perfekt.

Vi er utroligfornøyd med bildene vi fikk, som har en romantisk stemning og en stil som passer oss. Hun anbefales på det sterkeste!"

-Karoline og Piotr

Send inn en bookingforespørsel til meg ved å fylle ut skjemaet under. Jo flere detaljer dere skriver jo letter er det for meg å avgjøre om vi er en "perfect match". Jeg fotograferer et begrenset antall bryllup i året og legger mye tid ned på hver kunde. Det er veldig viktig for meg at dere får en fotograf som passer akkurat dere. Om dere kun er på jakt etter den billigste fotografen er nok ikke vi en perfekt match. Prisene mine er oppgitt her på hjemmesiden og jeg gir ingen rabatt. Min bildestil er litt mørkere og stemningsfull så er du en som liker lyse, pastellaktige farger er vi nok heller ingen match. 

Jeg er ledig: Yes! Dere har fylt ut skjema som har matchet meg som fotograf. Jeg sender dere mer informasjon via mail. Dere får også en bookingsfaktura/depositum som må betales for at jeg skal holde av datoen. Denne er ikke refunderbar og trekkes fra summen senere.
Vi kommer til å sette opp en dato hvor vi treffes på forhånd, og kanskje tar en titt på plassen vi skal fotografere. Jeg har vært i mange bryllup og hjelper dere gjerne med planleggingen. Jeg digger par som gjør det lille ekstra!

Jeg er ikke tilgjengelig: Jeg kan gi deg tips på andre dyktige kolleger som kan være ledige. Jeg har 3-4 bryllup i måneden i sommerhalvåret, og tar kun imot halv og heldags i perioden juni-august. Åpner opp for portrett nærmere om datoene ikke er fylt opp. 

Ønsker dere en kjærestefotografering på forhånd er dette bare en fordel, slik at vi blir litt kjent og dere ser hva dere får. Ved halv og heldags er dette inkludert.

Bildene etter bryllupet leveres innen 8 uker.

IMG_4034.JPG

Fyll ut dette skjema om du ønsker kontakt eller har spørsmål. Ikke bindene. 

Takk! Melding er sendt. Jeg svarer så fort jeg har mulighet.

Det siste på bloggen